Gordijnen

De gordijnstof van Verosol is een stof die niet alleen warmte en licht reguleert, maar ook uw eigendommen tegen UV-straling beschermt. Het gordijn biedt u tevens privacy terwijl u  perfect contact met de buitenwereld houdt. De Verosol gordijnstof is er in 11 kleuren en twee transparanties. Gordijnen zijn te maken met verschillende plooien. Het beste resultaat bereikt u indien het gordijn met een zogeheten “wave” plooi laat confectioneren.

Een waveplooi wordt gecreëerd met een speciaal gordijnband dat voorzien is van schelphaakjes.Een enkele plooi is volgens de vakhandel één van de meest gebruikte plooien in Nederland.
Voor een dubbele plooi wordt iets meer stof gebruikt waardoor het gordijn ruimer valt en een rijkere uitstraling heeft dan bijvoorbeeld een enkele plooi.De drie dubbele plooi- Indien u van royale plooien  houdt, dan kunt u gebruik maken van een driedubbele plooi.

Ook zeilringen kunnen gebruikt worden. Wanneer de gordijnen via Verosol geconfectioneerd worden, zijn het standaard ringen met een doorsnede van 4 cm in de kleur nikkel.

 

Vlamvertragende stoffen

De Verosol producten zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens zeer veilig. Verosol maakt gebruik van ingebouwde brandvertragers, zoals bijvoorbeeld Trevira CS. Deze brandvertragers zijn essentieel voor de brandveiligheid binnenshuis en kunnen de verspreiding van brand voorkomen of vertragen.