Jaloezieën

Verosol heeft geen groot assortiment jaloezieën, maar naast de standaard jaloezie valt er één echt op: Design Milano, de jaloezie met de bijzondere bedieningsstang. Bij een standaard jaloezie zijn koordrem en kantelstang gescheiden. De Milano heeft één bedieningsstang waarmee u de jaloezie bedient. Het optrekken van de jaloezie kan door alleen aan de koorden te trekken en voor het neerlaten hoeft alleen de handgreep van de bedieningsstang iets naar beneden getrokken te worden. Door te draaien aan dezelfde bedienstang zet u de lamel in de gewenste positie.

De gekozen materialen en het degelijke ontwerp maken het tot een product met een lange levensduur. De jaloezieën zijn geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid.

Belangrijkste voordelen:

  • Alle Verosol jaloezieën zijn geschikt voor ruimten met een hoge luchtvochtigheid, omdat alleen aluminium profielen gebruikt worden
  • De bovenprofielen zijn voorzien van een schaduwrandje waardoor de jaloezie bovenin geen lichtkier heeft als de lamellen gesloten zijn
  • Deze jaloezie is in 16 en 25 mm lamelbreedte leverbaar
  • De kunststof onderdelen hebben een bijpassende kleur
  • Draadgeleiding is als optie beschikbaar

Vlamvertragende stoffen

De Verosol producten zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens zeer veilig. Verosol maakt gebruik van ingebouwde brandvertragers, zoals bijvoorbeeld Trevira CS. Deze brandvertragers zijn essentieel voor de brandveiligheid binnenshuis en kunnen de verspreiding van brand voorkomen of vertragen.