Standaard plissé

OMSCHRIJVING

Standaard plisségordijn met diverse bedieningsmogelijkheden

De naam zegt het al, het basisproduct van onze plissécollectie. Elegant, strak, functioneel en in vele kleuren beschikbaar. De Verosol plissé onderscheidt zich door de robuuste ronde profielen en een plooi van 25mm in de stof. Wellicht één van de belangrijkste eigenschappen van een plissé is zijn geringe pakkethoogte. Door zijn smalle afmetingen laat een plissé zich ook makkelijk combineren met bijvoorbeeld een gordijn. En door het slimme gepatenteerde remsysteem is de plissé makkelijk te bedienen. Deze Plissé kan uitgevoerd worden met optrekkoorden, gemotoriseerd of handgreep bediend.

  • Makkelijk en intuïtief te bedienen
  • Kan gemonteerd worden met dubbelzijdig tape
  • Profiel- en draadgeleiding mogelijk door bijvoorbeeld montage op draai- en kiepramen en -deuren
  • Beperkte pakkethoogten (plissé van 2 meter hoog is opgetrokken slechts 50mm hoog)
  • Duurzaam
  • Energiebesparend

 

Profiel zijgeleiding

Verosol plissés kunnen tot een breedte van 1500mm in een profiel geleiding geplaatst worden. Op vlakke ondergrond is de plissé met zijgeleiding dan schroefloos te monteren.

Ook beschikbaar is de draaikiepraam variant. De plissé wordt dan compleet in een frame geleverd dat in zijn geheel middels magneettape op het raamkozijn wordt geplakt. Zie hiervoor de Vero-fit oplossing.

spec sheet
VeroFit Frame

Voor draaikiepramen kan de plissé in een frame gemonteerd worden. Rondom de plissé zit een frame dat met magneet tape op het kozijn bevestigd wordt. Geen boren en of schroeven dus. De hoeken van het frame worden "koud" tegen elkaar aan gezet. Een kleine lichtkier in de hoeken is dus mogelijk.

Vlamvertragende stoffen

De Verosol producten zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens zeer veilig. Verosol maakt gebruik van ingebouwde brandvertragers, zoals bijvoorbeeld Trevira CS. Deze brandvertragers zijn essentieel voor de brandveiligheid binnenshuis en kunnen de verspreiding van brand voorkomen of vertragen.