Twin plissé

Twee plissé textielsoorten in één product voor optimale dag/nacht lichtregulatie en warmte/koudewering.

Een product van Verosol dat werkelijk een totaaloplossing biedt. Twee doeksoorten worden gecombineerd in één product. U kunt dus bijvoorbeeld een ondoorzichtig doek combineren met een transparant doek. Overdag laat u het transparante doek zakken. Hierdoor wordt hinderlijk licht en warmte geweerd, evenals inkijk van buiten naar binnen, terwijl u van binnenuit wel een goed zichtcontact houdt met de buitenwereld. ’s Avonds laat u juist het ondoorzichtige doek zakken, zodat u voldoende privacy heeft. Een optie bij de twin is handgreepbediening, zodat u geen optrekkoorden nodig heeft om het product te bedienen

  • Een Twin Plissé is zeer eenvoudig te bedienen.
  • Plissé gordijn is makkelijk te installeren.
  • Een plissé van 2000 mm hoog is gestapeld slechts 50 mm hoog.
  • De hardware is gemaakt van gerecycled aluminium.
  • Voor een ononderbroken uitzicht vanuit uw huis of kantoorraam.
Profiel zijgeleiding

Verosol plissés kunnen tot een breedte van 1500mm in een profielgeleiding geplaatst worden. Op vlakke ondergrond is de plissé met zijgeleiding dan schroefloos te monteren.

Ook beschikbaar is de draaikiepraam variant. De plissé wordt dan compleet in een frame geleverd dat in zijn geheel middels magneettape op het raamkozijn wordt geplakt. Zie hiervoor de Vero-fit oplossing.

Download SpecSheet
VeroFit frame

Voor draaikiepramen kan de Twin-plissé in een frame gemonteerd worden. Rondom de plissé zit een frame dat met magneet tape op het kozijn bevestigd wordt. Geen boren en of schroeven dus. De hoeken van het frame worden "koud" tegen elkaar aan gezet. Een kleine lichtkier in de hoeken is dus mogelijk.

Vlamvertragende stoffen

De Verosol producten zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens zeer veilig. Verosol maakt gebruik van ingebouwde brandvertragers, zoals bijvoorbeeld Trevira CS. Deze brandvertragers zijn essentieel voor de brandveiligheid binnenshuis en kunnen de verspreiding van brand voorkomen of vertragen.