Vario plissé

OMSCHRIJVING

Top-down plisségordijn met variabele instelmogelijkheden. 

U kent hem vast, de plissé die halverwege het raam geplaatst kan worden, maar ook de bovenkant of juist de onderkant van het raam kan bedekken. Een product dat uitermate geschikt is om hinderlijke inkijk van buiten naar binnen tegen te gaan. Door de flinterdunne metaallaag, kunt u (afhankelijk van de gekozen doeksoort) wel van binnen naar buiten kijken!

De Vario plissé geeft flexibiliteit in zonwering, daglichtgebruik en privacy. Naar gelang de omstandigheden anders zijn, kan de juiste balans ingesteld worden.

Het storingsvrije en onderhoudsarme systeem is robuust en vervaardigd van Verosol textiel en aluminium profielen. Deze onderdelen, samen met het gepatenteerde koordremsysteem, vormen de ingrediënten voor een gegarandeerd lange levensduur. Dit product kan geleverd worden met optrekkoorden of handgreep bediend.

  • Makkelijk en intuïtief te bedienen
  • Kan gemonteerd worden met dubbelzijdig tape
  • Profiel- en draadgeleiding mogelijk voor bijvoorbeeld montage op draai- en kiepramen en -deuren
  • Beperkte pakkethoogten (een plissé van 2 meter hoog is opgetrokken slechts 60 mm hoog)
  • Duurzaam
  • Bespaart energie
Profiel zijgeleiding

Verosol plissés kunnen tot een breedte van 1500mm in een profielgeleiding geplaatst worden. Op vlakke ondergrond is de plissé met zijgeleiding dan schroefloos te monteren.

Ook beschikbaar is de draaikiepraam variant. De plissé wordt dan compleet in een frame geleverd dat in zijn geheel middels magneettape op het raamkozijn wordt geplakt. Zie hiervoor de Vero-fit oplossing.

VeroFit Frame

Voor draaikiepramen kan de Vario-plissé in een frame gemonteerd worden. Rondom de plissé zit een frame dat met magneet tape op het kozijn bevestigd wordt. Geen boren en of schroeven dus. De hoeken van het frame worden "koud" tegen elkaar aan gezet. Een kleine lichtkier in de hoeken is dus mogelijk.

Vlamvertragende stoffen

De Verosol producten zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens zeer veilig. Verosol maakt gebruik van ingebouwde brandvertragers, zoals bijvoorbeeld Trevira CS. Deze brandvertragers zijn essentieel voor de brandveiligheid binnenshuis en kunnen de verspreiding van brand voorkomen of vertragen.