LET US TAKE YOUR BUSINESS UP TO THE NEXT LEVEL

Dit is een uitnodiging om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken en om nieuwe producten met buitengewone eigenschappen te ontwikkelen. Je zou zelfs een heel nieuw assortiment kunnen samenstellen! Stel je voor dat je volgende product wordt gemaakt van een textiel met een ultradunne laag aluminium. Stelt u zich de nieuwe functies, nieuwe uiterlijk, nieuwe variëteit die dit zou kunnen brengen. The sky is the limit!

Uniek materiaal

Een ultradunne aluminiumlaag op roll-to-roll-materialen, dat is het metallisatieproces van Verosol. Onze unieke methode, sterke cohesie en grondige aluminiumbedekking zijn de fundamenten voor het produceren van high-end hoogwaardige materialen zonder afbreuk te doen aan eigenschappen zoals structuur of flexibiliteit. Daarom is het metallisatieproces van Verosol op veel verschillende manieren veelzijdig.

Unieke eigenschappen


Gemetalliseerde textielen kunnen unieke eigenschappen hebben, waarbij een dunne gemetalliseerde laag nieuwe prestaties toevoegt aan uw product. Hier geven we u enkele suggesties en verwelkomen u om andere eigenschappen te verkennen die nuttig kunnen zijn voor uw specifieke productlijn of branche.

Unieke mogelijkheden


Er zijn talloze nieuwe mogelijkheden binnen handbereik dankzij de vele bekende en nog te ontdekken eigenschappen van gemetalliseerde textielen. Verosol kan werken met allerlei soorten roll-to-roll-materialen met verschillende structuren en dichtheden. Onze machines kunnen rollen tot 3,2 meter breed verwerken. Kleine gelimiteerde edities of grote volumes? Alles is mogelijk!

Uniek proces


De unieke metallisatietechnologie van Verosol creëert textielen met een ongeëvenaarde kwaliteit. Elke stap van het proces wordt in eigen beheer uitgevoerd, van metalliseren en kwaliteitscontrole tot aanvullende behandelingen en verpakking.

Unieke samenwerking


Verosol heeft een eigen R & D-afdeling om u te helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van producten volgens de hoogste normen. Verosol is een wereldleider in gemetalliseerde binnenzonwerings producten  en heeft meer dan 50 jaar ervaring in het metalliseren van textiel. Verosol werkt samen met bedrijven in vele andere sectoren, zoals de mode-, outdoor-, luchtvaart- en ruimtevaartsectoren. We zijn klaar om samen te werken met uw bedrijf, om expertise te delen en samen nieuwe kansen te verkennen!

Silverscreen_Doek