HONG KONG JOCKEY CLUB

Het nieuwe communicatie- en technologiecentrum van de Hong Kong Jockey Club, genaamd: Shatin Communications & Technology Center (SCTC), ontworpen door Arquitectonica, was vanaf het begin gepland en ontworpen met het oog op duurzaamheid. Het SCTC-gebouw biedt uitstekende interne omgevingsomstandigheden zoals natuurlijk daglicht in kantoorruimtes en een open uitzicht op de renbaan.

Het gebouw

De nieuwe ontwikkeling van 51.000 m² biedt een werkomgeving van wereldklasse met grote nadruk op het bereiken van een goede beoordeling door middel van realistische maatregelen met de laagst mogelijke kosten die de impact van het gebouw op het gebied van energie, water en afval echt verminderen.

De wens

Een jaarlijkse energiebesparing van ongeveer 25%.

De oplossing

Een jaarlijkse energiebesparing van ongeveer 25,7% wordt bereikt in het SCTC-gebouw door de vraag te verminderen door gebruik van passieve middelen. De gemetalliseerde SilverScreen producten hebben aanzienlijk bijgedragen aan deze prestatie dat heeft geresulteerd in een LEED Gold-certificering, een BEAM Plus Gold-certificering en de 2016 ASHRAE Regional XIII Technology Award. Nicedrape in Hong Kong en China is de partner van Verosol en heeft alle blinds voor dit project geproduceerd en geïnstalleerd.