Verosol biedt een oplossing voor het steeds groter worden van onze ramen

Sinds de oprichting in 1965 is Verosol Fabrics ’s werelds toonaangevende producent en leverancier van zon werende stoffen voor commerciële en residentiële gebouwen. De gemetalliseerde stoffen van Verosol zijn speciaal ontwikkeld om de effecten van zonnestraling (warmte- en lichtregeling) te beheren met behoud van uitzicht.

Terwijl ramen groter worden moeten we onze producten ook groter maken.  De bouw blijft de uitdaging bieden om bredere ramen te bedekken, en de met glas overdekte gebouwen zijn de norm geworden. Verosol is gericht op het voldoen aan de steeds veranderende trends in gebouwontwerp in de klimaatbewuste wereld van vandaag, en is verheugd een nieuwe branche voor het eerst aan te kondigen.

Vanaf nu versterkt Verosol zijn leidende marktpositie met de ontwikkeling van 3M + brede gemetalliseerde stoffen zoals SilverScreen en EnviroScreen Cradle 2 Cradle.

Wat zullen 3M + brede gemetalliseerde doeken en zonwering brengen?

  • Een perfect uitzicht en licht regulering zonder lasnaden of licht kieren.
  • Een breedte van 3 m + Opent de mogelijkheid om maximaal te profiteren van het gebruik van de stof, het leveren van kostenbesparingen en het verminderen van de CO2-voetafdruk
  • waardoor onze EnviroScreen een echt Green Screen-aanbod is!