Verosol VeroFit Pleated

Verosol introducteert VeroFit

Installeren zonder boren of schroeven. Draaien & kiepen met volledig geïntegreerde steunen. VeroFit is een aluminium profiel, speciaal ontwikkeld om het Verosol plisségordijn te monteren op het kunststof- of aluminium kozijn zonder boren of schroeven. Met name draai-kiep ramen en/of deuren kunnen op deze manier makkelijk voorzien worden van een plissé. Met een magneetband wordt het frame inclusief plisségordijn op de glaslat geplakt. Door deze manier van monteren blijft het schoonmaken van de ramen even makkelijk. Maar ook blijft de kiep kantel functie in tact en de handgreep van het raam vrij te bedienen.

Uitvoering

De plisségordijnen in een VeroFit frame zijn alleen middels een handgreep te bedienen en kunnen toegepast worden op de volgende uitvoeringen:

  • Standaard plissé (P70.7)
  • Vario plissé (P71.7)
  • Twin plissé (P72.7)

De profielen van het frame zijn leverbaar in de kleuren wit (RAL 9010), crème wit (RAL 9001) en antraciet grijs (RAL 7016). Tegen meerprijs kunnen wij het profiel in iedere gewenste RAL kleur leveren.

Alhoewel het profiel incl. plissé het raam volledig afsluit kan het zijn dat in combinatie met verduisterende textielen indirecte lichtinval kan optreden. Het product is dan ook niet 100% verduisterend.

Maatvoering

De maximale maatvoering van een VeroFit plissé is 1200mm breed en 2000mm hoog.

Montage

Het VeroFit profiel is voorzien van een, in het profiel ingelegd, magneetband. Met behulp van, een op de glaslatten geplakte magneetstrip wordt het gehele profiel op het kozijn “geplakt”: dus zonder schroeven en zonder boren. De minimaal vereiste glaslathoogte is 19mm. BELANGRIJK! De glaslat dient voor de montage goed te zijn ontvet! Gebruik hiervoor het bijgeleverde ontvettingsdoekje.

Meetinstructies

Meet de breedte tussen de glaslatten op de volgende drie plaatsen: boven, midden en onder; en meet op dezelfde wijze ook de hoogte. Trek van de gevonden “strakke maat” altijd 5mm af.

Consument advies prijs

De meerprijs voor een VeroFit frame is €80,- inclusief BTW.