test

Virtual reality

Om de mogelijkheden van de Verosol producten te ervaren heeft Verosol samen met het berdijf Recreate een Virtual-Reality app ontwikkeld.  De app is beschikbaar in de App Store en op Google Play onder de naam “Verosol VR” en biedt een rondleiding door drie verschillende zakelijke ruimtes: lobby, directiekantoor en het innovatiebureau.

virtual reality bril

In de lobby begint de ervaring en deze dient als ontvangstruimte voor de gebruiker. Van hieruit kunnen de andere twee beschikbare kamers worden bereikt.

De executive kamer (directiekantoor) is ontworpen om enkele kenmerken van onze producten te tonen die deel uitmaken van onze differentiatiefactoren. In dit geval vinden we de hittecontrole, de verblindingsbescherming en de mogelijkheid om zicht naar buiten te behouden door onze rolgordijnen belangrijk.

Captura-de-pantalla-2018-05-03-a-las-12.59.45

Er is een menu met opties waarmee u kunt schakelen tussen verschillende stoffen, zoals gemetalliseerd en niet-gemetalliseerd. Ook kunt u hier kiezen tussen de kleur wit en zwart. Daarnaast is het mogelijk  de gordijnen te laten zakken om de prestaties van de Verosol-producten in direct zonlicht te beoordelen. Op deze manier kunt u controleren of de schittering op het scherm verdwijnt als u de rolgordijnen laat zakken, en welke invloed kleur hierop heeft.

Captura-de-pantalla-2018-05-03-a-las-13.06.23-768x761

In de innovatieruimte willen we laten zien waarom Verosol het metallisatieproces verder heeft ontwikkeld door textiel tot 3,20 meter breed te metalliseren. Bekijk in deze ruimte het verschil tussen gekoppelde systemen van elk 1,50 m breed met een lichtkier en het 3,20 m breed doek zonder de lichtkier. Bekijk hier ook hoe het FourC-motorsysteem werkt en hier optimale prestaties levert.

U kunt nu thuis of op kantoor de voordelen van een Verosol-product ontdekken en de ervaring beleven met alle functies van de virtual reality-toepassing op uw mobiel.

Captura-de-pantalla-2018-05-03-a-las-13.17.02-768x439